nl  fr  

Verta potgrond

Eeckhaudt - Potgrond

De Verta potgronden staan in professionele kringen en bij de hobbytuinder bekend om hun hoogstaande kwaliteit.

Eeckhaudt maakt enkel gebruik van de beste turfsoorten uit Duitsland en de Baltische staten en beschikt in Lede over een moderne installatie om alles zelf te mengen en volautomatisch te verpakken.

Door alles in eigen huis te houden, kunnen wij de productie perfect van begin tot einde opvolgen en een correcte fabricage en dito kwaliteit garanderen. De basis van alle soorten potgrond wordt gevormd door eerste kwaliteitsturf. De Verta potgronden zijn, naargelang het soort potgrond, verkrijgbaar in zakken van 2,5 liter tot 80 liter, in vrac of in big bags van 1 m³.

  • Leveringen vanaf 1 pallet, 1 big bag of 10m³
  • Samengestelde palletten zonder meerprijs
  • Combinatieleveringen van vrac en palletten
  • Afhaalservice vanaf 1m³ of in zakken

“Quality Control” label

Eeckhaudt - Quality Control

Als lid van de Belgische Potgrond Federatie ondertekende Eeckhaudt het BPF-charter en hierdoor dragen onze verpakkingen het “Quality Control” label. Dit kwaliteitslabel, onder controle van de overheid en de federatie, staat garant voor strenge kwaliteitsnormen en een correct volume. Het bewaren van stalen, regelmatige labo-analyses en onafhankelijke volumecontroles moeten waken over de juiste naleving van de wetgeving en van het ondertekende BPF-charter.

“Bio” label

Eeckhaudt - Blik controle

Eeckhaudt produceert eveneens een BLIK gecertificeerde BIO potgrond. Deze Verta BIO potgrond is dan ook officieel toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw en de BLIK garantie waakt over de juiste samenstelling en de correcte productie.