nl  fr  

Verta boomschors

Binnen het gamma Verta vinden we ook nog decoratieve boomschors. Ook hier kiest Eeckhaudt voor topkwaliteit in de vorm van pijnboomschors, een natuurlijk en milieuvriendelijk product dat verkrijgbaar is in de kalibers 0-8 mm, 10-20 mm en 20-40 mm. De voordelen van de pijnboomschors die al 30 jaar lang door Eeckhaudt zelf wordt geïmporteerd zijn niet min. De schors verhindert grotendeels het kiemen van onkruidzaden, zorgt voor het behoud van de grondstructuur, beschermt bij vriesweer en voorkomt een snelle uitdroging van de ondergrond. Pijnboomschors breekt heel langzaam af en voedt de micro-organismen in de bodem.

De Verta pijnboomschors is verkrijgbaar in big bags van 1600 liter en in vrac van 10 m³ tot 90 m³. De kalibers 10-20 en 20-40 mm zijn eveneens leverbaar in zakken van 70 liter.

Ook Belgische en Sylvester schors behoren tot ons productengamma. De schors is eveneens natuurlijk en milieuvriendelijk, is goedkoper, maar breekt sneller af dan de pijnboomschors. Deze boomschors is enkel in big bags en vrac leverbaar in kalibers 10-20, 20-30 en 20-40 mm.

  • Leveringen vanaf 1 pallet, 1 big bag of 10m³
  • Samengestelde palletten zonder meerprijs
  • Combinatieleveringen van vrac en palletten
  • Afhaalservice vanaf 1m³ of in zakken
Eeckhaudt - Schors