+32 (0)53 70 36 55 | Mail ons

VERLOF van 21 juli t/m 4 augustus 2024

Eeckhaudt kiest resoluut voor kwaliteit

Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller is Eeckhaudt uit Lede een bedrijf dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Ons familiebedrijf produceert, verpakt en levert verschillende soorten kwaliteitspotgrond, natuurlijke boomschors, organische meststoffen en een ecologische bodemverbeteraar onder de noemer Verta. Met Novobalt voegen wij daar ook de rechtstreekse invoer en verkoop van hoogkwalitatieve turf aan toe.

Service voorop!

Eeckhaudt kan zonder meer een schoolvoorbeeld worden genoemd van traditie en betrouwbaarheid. Klantenservice en een onberispelijke productkwaliteit staan sinds de oprichting in 1970 hoog in ons vaandel geschreven. Tuincentra, tuinaannemers, tuinbouwbedrijven, groendiensten van steden en gemeenten, scholen, bloemenwinkels en bloemisten zijn steevast van harte welkom bij ons familiebedrijf. Onze klanten hebben overigens de keuze tussen afhaling in Lede of thuislevering. Met eigen vrachtwagens leveren wij de bestellingen in gans België, Luxemburg en het noorden van Frankrijk. Naast kwaliteit is een uitstekende service eveneens een heel belangrijk element in de bedrijfsfilosofie. De voorraad afgewerkte producten staat steeds binnen opgeslagen zodat de potgrond, de boomschors, de meststoffen en de turf altijd in perfecte omstandigheden naar de klant vertrekken.

Eigen productie

Eeckhaudt heeft een tiental standaardmengsels potgrond, maar mengt ook op verzoek van de klant. De productie, het mengen en het verpakken gebeurt overigens altijd in eigen huis. Op die manier hebben wij 100% zekerheid van de juiste grondstoffen, de correcte samenstelling en de egale kwaliteit van de potgrondmengsels. Ook het volume van de verpakte producten houden we op die manier nauwlettend in de gaten.

Autocontrole

Ons intern autocontrolesysteem, onder toezicht van het FAVV, zorgt ervoor dat de Verta en Novobalt producten in alle stadia van de productie, verwerking en distributie voldoen aan alle wettelijke voorschriften inzake:

  • samenstelling
  • kwaliteit
  • voedselveiligheid
  • traceerbaarheid